Praktijk Kristalijn

 

Patiëntenvereniging
Al jaren werk ik samen met de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijking. Tot wederzijds genoegen. We delen de passie om de leden te ondersteunen bij een positieve levenshouding. Ik bied in het hele land workshops aan zowel de Hartenkinderen, hun broertjes, zusjes, ouders en grootouders. Ook de volwassen leden bieden we mogelijkheden.
De kinderen die deelnemen kennen het hart vooral van dokters, operaties en belemmeringen.Tijdens de workshops maken ze kennis met het avonturenhart. Tegelijkertijd ontmoeten ze elkaar. Herkenning op hartenniveau noem ik dat. Terwijl ze op school vaak de enige zijn horen ze nu elkaars ervaringen. Ze bespreken dat tussen de bedrijven door. Want in hun avonturen hart woont zoveel. School, vrienden, verliefdheden, hobby’s, alles komt voorbij. Het zijn vrolijke bijeenkomsten.
De opvoedworkshop heeft dezelfde strekking als de workshop die ik elders op de site bespreek. Echter ook hier speelt de herkenning een belangrijke rol. Hartenouders hebben vaak al meteen na de geboorte hun kind uit handen moeten geven. Een ervaring die diepe sporen achterlaat.
De grootouders nemen een bijzondere plek in. De vaak onbekende zorgen grijpen diep in het leven van hun kind en kleinkind. Tijdens de workshop werken we aan wederzijds inzicht. Openheid is nodig om samen sterk en verbonden verder te kunnen. Lees hier wat de  Patiëntenvereniging zelf zegt.

Afspraak maken?
Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

Naar het formulier