Praktijk Kristalijn

 

7+

Kinderen leren omgaan met emoties is net zo vanzelfsprekend als kinderen leren fietsen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Vandaar mijn workshops. Vrolijke, creatieve bijeenkomsten waarin kinderen hun avonturen hart ontdekken. Op creatieve wijze zelfvertrouwen bouwen, ontdekken hoe boosheid werkt en wat slimme oplossingen zijn.

In het avonturen hart wonen hartenschatten. Alles waar je blij mee bent, waar je van houdt, wat je sterk maakt is een hartenschat. Het avonturen hart is GROOT. Er is ruimte voor een dierentuin, een voetbalveld, voor alle Pokemons samen, voor rekensommen, voor mensen die je lief vind. Die enorme ruimte heeft aandacht nodig. Hier bestaat gereedschap voor. Er is bijvoorbeeld een prullenbak om teleurstellingen op te ruimen. Of een loep die onder de boosheid kijkt. De kinderen vertellen elkaar inzichten en ervaringen. Er zijn stickers, glitters en op tijd een koekje. Gaandeweg verandert het werkboek in een uniek, kleurrijk hartenboek. Elk kind is er trots op. Voor de ouders een mooie ingang om in gesprek te gaan.

Grootste compliment is bij het afscheid de vraag  “wanneer kom ik weer?”

De ringtoon van jouw hart

Als je jouw ringtoon belt maak je contact met jouw hart.
Dat is slim want jouw hart stuurt sms’jes door jouw lichaam. We zoeken samen uit hoe dat werkt. Verder ontdek je jouw hartenschatten. Je schrijft en plakt ze in het werkboek.
Er zijn heel veel stickers en glitters. Je maakt een hartendoosje. Daar past een gelukssteentje in !

Kort lontje

In het avonturenhart wonen lieve mensen, leuke hobby’s, mooie dromen. Soms is boosheid de spelbreker. Dan verandert alles in ‘gedoe’. We zoeken uit hoe dat zit. We maken een loep die ziet wat er onder de boosheid verstopt zit. Er zijn stapels stickers en glitters.
Nooit meer boos is onmogelijk. Samen oplossen kan altijd!

Afspraak maken?
Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

Naar het formulier