Praktijk Kristalijn

Welkom om samen aan oplossingen te werken!

Kinesiologie

Wij mensen doen ons hele leven ervaringen op. Het lichaam onthoudt al die ervaringen. Het heeft een prachtig systeem om deze gegevens te ordenen. Je kunt het vergelijken met een persoonlijke bibliotheek.

Elke cel, weefsel en orgaan heeft een taak in dit systeem. Het lichaam werkt optimaal samen om deze taak goed uit te voeren. Soms gaat het mis in de samenwerking. Er ontstaat een klacht. Deze kan fysiek, mentaal of emotioneel zijn.  Als de klacht blijft ga je op zoek naar een oplossing. Wellicht ben je om die reden nu op mijn site aan het lezen?

Als kinesioloog gebruik ik de spiertest plus gerichte vragen om de stress die je hebt bij een klacht te ontmantelen en met jou in overleg de oorzaak van de klacht te vinden. Het lichaam geeft via de spiertest informatie over waar en wanneer het is misgegaan. Het lichaam geeft ook aan welke correctie de meeste kans van slagen heeft. De kinesiologische correcties van de stress maken waar mogelijk de weg vrij voor herstel.  Het geeft je ook inzicht in wat je zelf kunt doen. Dit nieuwe inzicht is direct toepasbaar in jouw dagelijks leven.

Afspraak maken?
Vul het formulier in en ik neem contact met je op.

Naar het formulier